Vårt koncept är en modern restaurang med klassiska inslag. Innovativ catering med kreativa matupplevelser. Säsongsbetonat och med ett hållbarhetstänk. Vällagad intressant mat med hög kvalitet som ligger i tiden. Rask och kunnig personal med ett trevligt bemötande och med ett stort kundfokus. Vi är lyhörda för gästens behov och är väldigt lösningsorienterade. Vi arbetar endast med leverantörer med god etik och som har ett hållbarhetstänk. Vi köper gärna närodlat samt från lokala producenter såsom sallad från Ullgrens i Vallentuna, honung från biodlare i Huddinge och gårdsgris från Rocklunda.

till smakfulla canapéer

Ibland kan det var svårt att veta vad man ska beställa. Vi hjälper gärna till att guida er. Vi är lyhörda för era önskemål och vårt mål är att ni ska få en perfekt upplevelse. Önskar ni leverans så ordnar vi en miljösäker transport. Behöver ni kock, serveringspersonal eller bartender? kontakta oss Vi löser även  blomsterarrangemang och dekor.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR CATERING

 

Att beställa catering är relativt okomplicerat men det finns en del att tänka på inför catering och det kan kännas som många detaljer att hålla reda på. En liten checklista så att du är förberedd och slipper stå handfallen i sista minuten!

 

planera catering
 • Porslin 
  Vi har många olika sorters porslin, bestick och glas till uthyrning.
 • Serveringsbestick
  Har ni egna serveringsbestick på plats eller vill ni hyra?
 • Serveringspersonal
  Vi hjälper gärna till med uppläggning, servering och avdukning. Säg bara till när du lägger din beställning.
 • Servetter
  Har ni egna servetter, linne- eller engångsservetter?
 • Dryck
  Har ni egen dryck eller vill ni beställa dryck till maten?
 • Linnedukar
  Det ser trevligt ut med dukar både på buffé och bord. Har ni egna eller vill ni hellre hyra linnedukar? 
 • Bordsdekor
  Blomsterarrangemang, små bordsblommor, ljusstakar och annan slags dekor förhöjer upplevelsen. Vi hjälper gärna till!
 • Specialkost
  Finns det vegetarianer, laktos- eller glutenintoleranta i sällskapet?
 • Tid för förberedelser
  När ska maten vara på plats och hur mycket tid behöver du för dukning och dekor? Räkna med att allt tar längre tid än du tror.
 • Menyskyltar
  Gästerna uppskattar information om vad som serveras. Vi trycker gärna upp diskreta menyskyltar som berättar om maträtterna.
 • Efter maten
  Önskas kaffe eller te på maten, och kanske något sött till? Vi har många förslag på fikabröd och desserter!
 • Rätt adress och ansvarig mottagare
  Har du uppgivit rätt leveransadress och är beredd på att ta emot maten när den kommer?
 • Returer
  När och var ska returerna hämtas tillbaka? Vem hos er ansvarar för att retursändningen packas och ställs i ordning för avhämtning?

Här är lite riktlinjer för att göra beställning. Vi är väldig kundinriktade så vi försöker alltid fixa så tveka aldrig ta kontakt.  

Hur visas priserna? Samtliga priser är hämtpriser, per person och exklusive moms på 12% om inte annat anges.

Minsta beställning Minimiantalet för en beställning är tio portioner per rätt.

Beställ i tid Vi behöver din kompletta beställning senast tre arbetsdagar före leverans – men vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa dig om du är ute i sista minuten.

Råvaruersättning Vid råvarubrist förbehåller vi oss rätten att byta ut produkten mot likvärdig råvara. Vi tvingas sällan byta ut en råvara, men om det inträffar meddelar vi alltid att så sker.

Specialkost Har dina gäster önskemål om specialkost? Vi tillgodoser allas särskilda behov.

Leveranstid Vi rekommenderar att maten levereras 30-45 minuter innan ni ska äta, för att du (eller vi) ska hinna duka upp och förbereda. Säg till om du vill ha det på annat sätt när du beställer.

Adress, portkod och hiss Maten (och fakturan) vill komma fram! Uppge alltid korrekt faktura- och leveransadress när du beställer, antal trappor samt om det finns portkod eller hiss.

Så levereras maten Maten levereras upplagd på porslinsfat, tallrikar, skålar och andra serveringskärl i våra egna cateringbackar.

Vill du hämta själv? Om du föredrar att köra själv är du förstås välkommen att hämta beställningen direkt från Birger Jarls Torg 16.

Returer När du beställer, vänligen uppge era öppettider inför returhämtning nästkommande vardag. Du behöver inte sortera serveringsfat, skålar, glas och bestick för sig, men fördela gärna artiklarna någorlunda jämnt i våra  plastbackar. Var även noggrann så att allt har packats med då vi måste fakturera saknade returer.

Hur betalar jag? Betalning sker per faktura på 10 dagar netto. Ni som beställer som privatpersoner ber vi betala i förskott.